About Us

Monday 23 February 2015

TemplateToaster is veel beter dan Artisteer


Ik ben dol op ontwikkeling van thema's met TemplateToaster. Haar kenmerken en het gebruiksgemak heeft maakte me haar bewonderaar. Tijdens het browsen online Ik heb ergens gelezen dat de TemplateToaster zwaar is gebaseerd op Artisteer. Deze verklaring aan de orde gesteld mijn nieuwsgierigheid in Artisteer, dus heb ik besloten te evalueren.

Ik vind geen waarheid in deze verklaring na het ervaren van Artisteer van functies. Beide zijn web ontwerpsoftware, waarvoor niet om code te schrijven web ontwerpen, maar hebben verschillen in termen van functies. Het contrast die ik tussen deze twee getrokken heb is verpakt onder de volgende rubrieken:

Geen slordige Code!

Dit is de beste dingen over TemplateToaster. TemplateToaster genereert zeer schone code, dat is wat we wilden voor lang voor lang. Dit is de grootste reden voor liefdevolle TemplateToaster. De schone code garandeert lichtgewicht thema's, vandaar, sneller laden van thema's. Echt, het creëert precieze broncode voor thema's als bedreven programmeur.

Bootstrap Code

De code wordt gegenereerd door TemplateToaster bestaat bootstrap code. De bootstrap is als een standaard in web development industrie. Het TemplateToaster ondersteunt bootstrap met volledige affiniteit dat is waarom, kunnen we het gebruik van bootstrap code in de TemplateToaster gegenereerd thema's zien.

Interface - TemplateToaster

Visuele interface is een beetje vergelijkbaar maar gebruikerservaring is volledig anders. TemplateToaster de gebruikerservaring is vrij goed dan Artisteer. TemplateToaster de interface lijkt ontworpen voor mensen zoals wij die alles willen zonder afbreuk te doen aan eenvoud.

Ontwerpen van vaardigheden

TemplateToaster en Artisteer beide hebben genoeg ontwerp vaardigheden. Inderdaad heeft TemplateToaster uitputtende ontwerpen opties. TemplateToaster heeft meer functies dan Artisteer. De volledige eigenschappen, kunt u zelf weten door het hebben van zijn proces. Wanneer u deze software wilt gebruiken, zullen u zeker love it.

Aangepaste Widgets

Deze functie kan je niet vinden in alle web ontwerpsoftware. TemplateToaster geeft de vrijheid om te maken en een willekeurig aantal widgets plaatsen in een thema, en flexibiliteit om aan te passen widgets is ook geweldig. En, deze functie is beschikbaar voor alle ondersteunde content management-systemen.

Responsieve

TemplateToaster is volledig responsief. Al haar versies zijn responsieve zonder mankeren, overwegende dat Artisteer ontvankelijk in versie 4 en niet in eerdere versies is. Artisteer ontbreekt als het gaat om compatibiliteit met eerdere versie van Internet Explorer. En TemplateToaster is weer een succes in cross-browsercompatibiliteit. Het is eerlijk voor IE 7, 8, 9 en 10 samen met Firefox, Chrome, Safari en Opera.

Off line of Online

Een andere goede kant van TemplateToaster is nog dat u kunt bekijken het ontwerp in browser, worden offline of online. Maar u kunt geen voorbeelden ontwerp terwijl off line in het geval je bezig bent met Artisteer. Ik vind opleggen door te blijven online om te werken aan mijn web design nadeel.

Awesome thema opties door TemplateToaster die Artisteer geen heeft

Het grootste verschil tussen TemplateToaster en Artisteer is over "theme options". Thema's die worden gegenereerd door TemplateToaster zal tonen thema opties op het WordPress dashboard met inbegrip van "back-up" en "SEO". Zodat gebruiker niet hoeft zal te zoeken SEO plug-in. Artisteer is het tegenovergestelde geval, het geeft niet zelfs één optie met het thema.

Conclusie

Ik kan concluderen dat TemplateToaster beter dan Artisteer is. TemplateToaster hebben meer bruikbaarheid voor ontwikkelaars dan Artisteer. Hoewel Artisteer ook goed voor basis website en blogs is. En bellen TemplateToaster als kopie van Artisteer verkeerd zou zijn.

No comments:

Post a Comment