About Us

Wednesday 4 March 2015

Een thema ontwikkelaar met TemplateToaster

Ontwikkeling is niet dat gemakkelijke taak, zelfs als u de kennis van programmeren krijgt. Voor zich kunnen ontwikkelen volledig functionele thema's, men moet krijgen kennis van meerdere programmeertalen, niet een enkele techniek voorzien van alles wat nodig is. Meerdere technieken werken achter een functionele thema. Hoe zou u voelen als je een tool die zou de codering werk voor u doen en bieden u met zo vele opties voor het ontwerpen? Ik weet zeker dat, dat u zou verrast en waarschijnlijk om

TemplateToaster-een hulpmiddel voor het ontwerpen en ontwikkeling

TemplateToaster is een software die de vereiste van programmacode schrijven elimineert. Het genereert code voor een ontwerp op een automatische manier. Deze software biedt een intuïtieve interface waar ontwerpen wordt gedaan. Om te helpen de gebruiker door het ontwerpen van proces, biedt TemplateToaster een groot aantal opties. Wat een ontwerper moet en verwachten hooguit, TemplateToaster dit in aanmerking hebben genomen, dus zo veel gemak via uitgebreide mogelijkheden hebben verstrekt.

Na je gaat een blik op deze software.

Voorbereiding van een ontwerp, via de interface


Om een thema ontwikkeld, is haar look en feel gecreëerd op het eerste. TemplateToaster wordt geleverd met de verpakking van pre-en-klare ontwerpen. Zou heb je twee keuzes te ontwerpen, hetzij van kras of selecteren van een steekproef thema. Wanneer u wordt omgeleid op interface, zou u opties gecategoriseerd in menubalk zien. Opties die betrekking hebben op elke sectie van een ontwerp in de respectieve categorie kan worden gebladerd. Bijvoorbeeld zijn alle opties voor styling header verborgen in de "HEADER" categorie en zo andere categorieën alsmede houden gerelateerde opties.

Je krijgt de broncode met één muisklik "Exporteren"



Zodra je klaar met het ontwerpen van proces, bent u verplicht om te exporteren (bestand-> export) het ontwerp. Doen deze stap, genereert de broncode in breuk van seconden. U kunt het thema opslaan in een map of in Zip-formaat.

Hoe eenvoudig thema's kunnen worden ontwikkeld zonder een enkele bit code schrijven.

TemplateToaster zorgt voor andere dingen zo goed

Geoptimaliseerd codegeneratie: Code wordt gegenereerd door TemplateToaster bevestigt aan de normen van het w3c en is geoptimaliseerd voor het snel laden tijd van website.

Search Engine Friendly thema: trouwens, geven de eenvoud van ontwikkeling, er TemplateToaster zorgt voor zoekmachine vriendelijke technieken.

Back-up en herstel gewaarborgd: TemplateToaster geeft de mogelijkheid om back-up en herstel van uw wordpressthema te houden.

Geavanceerde styling is mogelijk: een ontwerper wordt verwacht om te worden goed berijmd met de huidige trends van web ontwerp. Te houden de gebruiker met de nieuwste trends die templatetoaster opties dienovereenkomstig biedt. Als diavoorstelling is een belangrijk onderdeel in een ontwerp, en deze software voorzien in elk klein ding detaillering van de diavoorstelling.

Ingebouwde afbeeldingen en logo's: afgezien van themaontwerp. Ontwerper moet soms maken embleemontwerpen voor klanten. TemplateToaster gebeurt op het houden van een pakket van logo's, die in veel situaties in gebruik komen kunnen. Ook worden verschillende beelden ook doorgegeven.

Er zijn veel meer dingen te delen over TemplateToaster. In plaats van vertellen u via deze write-up, zou ik adviseren dat u Neem gratis proef van deze software.

No comments:

Post a Comment