About Us

Saturday 7 March 2015

Met BOOTSTRAP3 ondersteuning, TemplateToaster's Got meer geavanceerde


De TemplateToaster was een eenvoudig themagenerator toen het in bestaan in 2012 was gebracht door de Acrosssoft, en nu in 2015, deze software heeft bereikt tot het zeer geavanceerd niveau. Deze tool werd oorspronkelijk ontwikkeld met een paar functies, waaronder klaar gemaakte lay-outs, grid lay-out weergeven, diavoorstelling, Google ondersteuning, lettertypen enz. Zoals het World Wide Web in de richting van vooruitgang groeien blijven, wordt de TemplateToaster ook in dezelfde richting verplaatst. Dat is waarom, de TemplateToaster is perfect compatibel met W3C standaarden, dus kunnen leveren van de beste websites en website sjablonen aan haar gebruikers.

De meest recente webstandaards op het gebied van het grotere World Wide Web zijn HTML5 en CSS3. Bovendien, we horen van een nieuwe trend in websiteontwikkeling, dat is de BOOTSTRAP. Zowel de W3C-standaarden, de bootstrap technologie ook gericht de consistentie in websites via het web.

Zoals heeft eerder is gezegd dat de TemplateToaster altijd gelijke tred houden met de meest recente webstandaards, u zou kunnen hebben gekend dat absoluut de HTML5/CSS3 en BOOTSTRAP worden ondersteund.

Ondersteuning voor HTML5 en CSS3

De TemplateToaster steunt volledig de HTML5 en CSS3 normen. U ziet dat de sjablonen en websites die worden gegenereerd door deze software worden opgemaakt en gestyled volgens HTM5 en CSS3 respectievelijk. De HTML5 is gestandaardiseerd door het W3C in oktober 2014, en de CSS3, we zijn geweest uiterlijk voor 2011.

Ondersteuning voor BOOTSTRAP3

De TemplateToaster heeft geweest gemaakte vaardig voor ondersteuning van de bootstrap3 in de versie 5, die is de nieuwste versie. De TemplateToaster biedt als gevolg van de bootstrap3 steun, sommige nieuwe eigenschappen aan de gebruikers. Laten we hebben een snelle blik op de functie en de voordelen voor de gebruikers als gevolg van dit.

Functies
  • Technische functie toegevoegd is dat het ontwerpen van sjablonen niet zal worden aangetast, terwijl gebruikers buitenlandse extensies/modules/plugins in hun websites toevoegen.
  • Omdat de content managementsystemen zijn ook vaststelling van de bootstrap technologie, de TemplateToaster is in de resonantie.
  • Responsieve menustijlen beschikbaar hebben gesteld.
  • Nieuwe elementen zoals etiketten, insignes en waarschuwingen hebben gekregen.
  • Onafhankelijke bewerken van ontvankelijke meningen, dat betekent, een gebruiker kan de dezelfde ontwerpsjabloon anders voor de desktop, mobiele en tablet.
Voordelen
  • Gebruikers krijgen meer ontwerpen opties.
  • Meer flexibiliteit voor het ontwerpen van sjablonen
  • Technisch robuuste sjablonen en website kunnen worden opgebouwd
  • Mobiele ondersteuning heeft inmiddels sterker.
  • Gebruikers websites zullen volledig in overeenstemming over het World Wide Web

TemplateToaster werkt zichzelf regelmatig om te bepalen wat kan worden beste voor haar gebruikers, ongeacht, of een gebruiker is een IT-professional of een normale zakelijke professional, die in IT vaardigheden ontbreekt. Dat is de reden, waarom TemplateToaster is verandert de trend en steeds een trendsetter door een revolutie in de web-based deigning.

No comments:

Post a Comment