About Us

Wednesday 18 February 2015

8 meest populaire WordPress Plugins en Tools voor 2015

Een van de redenen voor de liefdevolle WordPress is dat het een grotere opslagplaats van plugins. Als gevolg van de beschikbaarheid van plugins is WordPress een veelzijdige content managementsysteem. Ook, veel hulpprogramma's zijn beschikbaar gemaakt door de leveranciers voor WordPress. De plugins en de hulpmiddelen zijn noodzakelijkerwijs vereist door de ontwikkelaars voor gemakkelijk workflow, daarom, dat elke ontwikkelaar maakt gebruik van een of meer plugin of hulpmiddel voor haar projecten. Volgende is de verzameling van 8 plugins en instrumenten op basis van populariteit en het gebruik.

1. WooCommerce

Deze plugin wordt veel gebruikt voor het maken van WordPress een e-commerce oplossing. Een ontwikkelaar heeft een minder inspanning voor het besturen van de e-commerce via WordPress website. Deze plugin is echter vrij van kosten voor het downloaden van, om de verbeterde functionaliteit voor het uitvoeren van een online winkel, premie extensies moeten worden gekocht van de bovenliggende website die is WooThemes.com.


WordPress versie vereist-3.8 of hoger

2. All in one SEO

Deze plugin is favoriet van vele WordPress ontwikkelaars. Volgens de statistieken op WordPress.org, heeft deze plugin is gedownload door meer dat 21 miljoen gebruikers. De zeer speciale functie is 'Nonce beveiliging'. De pro versie van deze plugin is betaald, die functies dan de gratis versie heeft toegevoegd. De ontwikkelaar van deze plugin is Semperplugins.com.


WordPress versie vereist-3.3 of hoger

3. Akismet

Het is een enorm populair plugin voor de controle op als een commentaar op de website of blog een spam is. Als een commentaar als spam wordt gedetecteerd, wordt de gebruiker gemeld op het dashboard. In de commentaar kon sectie van de gebruiker dashboard zien de verdachte commentaar en verborgen spam URL's als gedetecteerd. De detectiemechanisme werkt met behulp van de Akismet webservice.


WordPress versie vereist-3.1 of hoger

4. Wordfence

Wordfence is een krachtige beveiliging plugin die WordPress website een waterdicht bescherming tegen aanvallen biedt. Als een geïnfecteerde of aangevallen website deze plugin loopt, het broncode voor het vinden van de discrepantie in dat analyseert en improviseert die. Een andere taak, het doet is, blokkeert de aanvaller die probeert om in de veiligheid te dringen. De werkelijke kracht van deze plugin is de real-time blokkeren van dat aanvaller voor alle websites die implementeren. Deze plugin is absoluut vrij te downloaden, maar om te krijgen de steun van zijn kant, gebruikers zal hebben om de schaal uit het opgegeven bedrag.


WordPress versie vereist-3.3.1 of hoger

5. WordPress SEO by Yoast

Dit is een andere uitstekende SEO (Zoekmachineoptimalisatie) plugin voor WordPress. Haar specialiteit is dat het analyseert de inhoud van het SEO-oogpunt, optimaliseert ook de titels en de beschrijving van de website. Afgezien van dit, gebruiker krijgt XML sitemap automatisch gegenereerd, het ook rectificeert permalinks en bron code van de website.


WordPress versie vereist-3.8 of hoger

6. Google Analytics Dashboard voor WP

De ontwikkelaars gebruik deze plugin voor het weergeven van de statistieken op het WordPress dashboard. Het verslagen de gegevens in real time. De eigenaar van de website kunt zien alle details van kanalen waarlangs bezoekers naar de website komen, de gebruiker kan er ook voor kiezen om de statistieken op de frontend artikelen weer te geven. Afgezien van het zien van de statistieken, kunnen visuele veranderingen ook gebeuren. Over het geheel genomen, deze plugin is erg mooi en gebruikte wijd.


WordPress versie vereist-2.8 of hoger

7. TemplateToaster

TemplateToaster is niet een WordPress plugin, maar het is een hulpmiddel. Dit hulpprogramma wordt veel gebruikt voor het maken van WordPress thema's. Dit is eigenlijk, twee in één instrument, dat wordt gebruikt voor het ontwerpen en codering van de thema's. Ook wel aangeduid, een themagenerator, deze tool genereert automatisch de broncode voor respectieve ontwerpen gemaakt. Het is niet een enkel instrument in zijn soort, maar ja, dit is een geavanceerd hulpmiddel in zijn soort. U kunt het hulpprogramma downloaden, heeft een gebruiker om de prijs te betalen, maar steun is verleend vrij van kosten voor de levensduur.


WordPress versie vereist-3.1 of hoger

8. contact formulier 7

Deze absoluut gratis WordPress plugin is echt een leuke manier voor de opbouw van meerdere contactformulieren voor blogs en websites. Haar gebruikers vinden het eenvoudig en flexibel. Deze twee kenmerken hebben Contact formulier 7 meer populair onder de WordPress-gebruikers gemaakt. Het is eenvoudig te gebruiken omdat het gewoon een beetje markup gebruik zal tweak de contact formulieren en e-inhoud, en flexibiliteit uit de steun voor de CAPTCHA en Akismet spam filteren en AJAX indiening komt.


WordPress versie vereist-4.0 of hoger

No comments:

Post a Comment