About Us

Thursday 19 February 2015

Responsieve HTML5 sjablonen gemaakt zonder Code te schrijven

Ik ga tonen u de prachtige monsters van prachtige HTML5 sjabloon die zijn gemaakt zonder code te schrijven. HTML 5 is de nieuwste web standaard ingesteld door W3C, een organisatie van de internationale normen voor het World Wide Web. Als u wilt, kunt dan downloaden om het even wie of al deze vanaf hier.

Web Lover

Dit is een mooie HTML5 sjabloon, die kan worden gebruikt door de creatieve bedrijven voor het tonen van hun werk op het World Wide Web. Deze sjabloon is opgebouwd door een professionele ontwerper zonder aan te raken een enkele lijn van code, met behulp van de TemplateToaster.

FlatArt

Een andere mooie template gemaakt door een ontwerper van newbie door creatieve bedrijven moet worden gebruikt. Ik koos voor deze sjabloon om u te tonen, omdat ik persoonlijk vond het heel veel. Het is absoluut responsief, alle browsers compatibel, en volledig aanpasbaar.

Candy thema

Ik heb één meer thema voor professionele websites. Het suikergoed thema heeft een responsieve lay-out omdat het ook via TemplateToaster geboekt. De stijlen die het draagt Volg CSS3 normen. Volledig aanpasbaar, anders gebruiken zoals het is.

Onassis


Onassis de broncode HTML5 web standaard volgt en stijlen volgt CSS3 normen. Deze professionele thema is geschikt voor zakelijke toepassingen. De gebruikers de gewenste wijzigingen kunnen aanbrengen als zou willen, maar het kan alleen worden aangepast door middel van TemplateToaster.

BlueStar


Het uiterlijk van deze sjabloon zijn beeltenis van het doel ervan. Als alle bovenstaande sjablonen, kan Blue star worden omgezet zonder enige ruzie met behulp van TemplateToaster, hoewel het lijkt perfect prima voor mij zonder wijzigingen.

4Point

4Point is de één meer sjabloon die kan worden gebruikt als het is. Dit is een volledig responsief sjabloon, ook compatibel met alle standaard browsers. Kun je raden de tijd die het zou hebben genomen voor ontwikkeling? Het duurde een paar uur te krijgen opgebouwd.

Samenwerking

Samenwerking is een HTML5 sjabloon met het oog springende designelementen. De stijlen zijn CSS3 en op heeft geweest gemaakte zonder het aanraken van een enkele regel code.

22Windows

Deze sjabloon is geschikt voor websites omgaan met home decor, of interieur ontwerpen. Het is gecodeerd volgens HTML5 en CSS3 webstandaarden door de TemplateToaster. Volledig responsief, alle browsers compatibel zijn, met dia weergeven in het gebied voor koptekst, deze sjabloon is technisch geluid.

ArtFolio

Een glanzende sjabloon voor het maken van on line portfolio, deze sjabloon draagt CSS3 stijlen en is gemarkeerd-up in HTML5. Het kan perfect weergeven op mobiel, tabellen, en desktops. Ook de schermresolutie van het apparaat heeft geen invloed op de weergavekwaliteit.

Fit & slank
Hoe is het op zoek? U zult zeggen, dit is zo leuk natuurlijk. Deze sjabloon is ontworpen door mij met behulp van TemplateToaster. Ik heb dit ontwerp op de officiële website van de TemplateToaster ingediend.


Op het einde

Heb je ooit genomen een steek in het ontwerpen van sjablonen? Als dat niet het geval is, dan moet je het proberen. Ook kunt u deze mooie thema's door uzelf zonder leren schrijven code zoals ik dat doe. TemplateToaster heeft vele opties voor detaillering websjablonen CSS code te schrijven. Ook, laat uw opmerkingen hieronder over hoe vond deze sjablonen.

No comments:

Post a Comment