About Us

Wednesday 18 February 2015

Joomla! 3.4 is bijna klaar voor stabiele Release

Met de beschikbaarheid van release candidate vandaag zijn we zeker dat de stabiele release is bijna klaar. De Joomla! project heeft vrijgegeven versie kandidaatversie, een versie die is een stap voor de stabiele release, voor de testers na de drie stadia van BETA releases. Om de nul mogelijkheid van kwetsbaarheid of fouten in de Joomla! 3.4, de ontwikkelaars hebben vrijgegeven drie betaversies een na de ander.

Laten we hebben een blik op grote vooruitgang en wijzigingen in nieuwe Joomla!

• Snel en gemakkelijk een front-Module bewerken
Inhoud bewerken zal worden makkelijker, omdat de gebruiker zal geen speciaal naar het dashboard voor het aanbrengen van wijzigingen in de modules. De admin van Joomla! Website kan inloggen rechtstreeks vanaf de website. Dat is de reden waarom bewerken is snel en gemakkelijk in 3.4.

• Scheiding van com_weblinks van de kern
Minder mensen gebruiken de com_weblinks voor hun websites. Dat is waarom, projectontwikkelaar besloten te houden gescheiden van de Joomla! Kern. Vanwege dit, is de kern lichter geworden. Hoewel, com_weblinks zullen beschikbaar zijn in de JED, die een externe uitbreiding directory is.

• Samenvoeging van componist
In de richting van verbetering van de Joomla! CMS, projectontwikkelaars introduceerde Joomla! Kader in de versie 3.3, maar in 3.4 zij hebben geïntegreerd componist voor het beheren van externe afhankelijkheden. Het is een voordeel voor de websites en toepassingen ontwikkelaar die liever Joomla!

• Geen CAPTCHA reCAPTCHA plugin
Ter voorkoming van spam, Joomla! ReCAPTCHA plugin ondersteunt. ReCAPTCHA heeft inmiddels bijgewerkte versie die 2.0, die met een enkele klik bevestigt zonder te typen van de CAPTCHA zin dat u niet een spam bent. Hoewel, steun aan reCAPTCHA 1.0 zal blijven.

• nl GB normalisatie
De projectontwikkelaars hebben verklaard nl-GB officiële taal van Joomla! Kern. Het is handig voor het maken van vertaalde stijlgidsen, en zij zullen consistent.
Dus, met alle deze vorderingen, Joomla! 3.4 zullen beschikbaar zijn voor ons zeer binnenkort!

No comments:

Post a Comment